Kastepäivä
pieni vauva äitinsä sylissä lähikuvassa. Vauvasta näkyvät kasvot ja vähän vartaloa, äidistä vain leuka ja rinta, jota vasten lapsen pää lepää.

Kastepäivä - koko perheen juhla

Onko lapsesi jäänyt kastamatta koronaepidemian vuoksi? Toivooko lapsesi itse tulevansa kastetuksi? Onko nuoresi rippikouluikä lähestymässä, eikä häntä ole kastettu? Haluaisitko, että hänet kastetaan?

Jos vastasit kyllä johonkin edellisistä, tarjolla on oiva mahdollisuus lapsen tai nuoren kastamiseksi.

Kastepäivä on tarkoitettu kaikille 0-14-v. aiemmin kastamattomille lapsille ja nuorille. Se on mutkaton ja juhlava tapa viettää kastejuhlaa.

Kastejärjestelyt ovat helpot, sillä tässä päivässä seurakunta tarjoaa kakkukahvit kaikille päivään osallistuville Tuusulan seurakuntakeskuksessa. Sinun tarvitsee vain ilmoittautua mukaan, ja me otamme sinuun yhteyttä!

Kasteen edellytyksenä on, että ainakin yksi lapsen huoltajista on seurakunnan jäsen.

Tehdään iloinen ja ikimuistoinen kastetapahtuma yhdessä. Kastepäivässä on myös toimintaa perheen lapsille.

Kastepäivä su 26.9.

Vietämme Kastepäivää su 26.9.2021 klo 13 alkaen seurakuntakeskuksen Tähtitaivaassa (Rykmentintie 34, Tuusula).

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Lisätietoja kastepäivästä antaa