Riihikallio

Pe 9.8.2019 18:00
Kahvila Virvoittavat vedet
Kirkkotupa
Taiteiden yö Tuusulan kirkolla. Kahvilaa emännöi Naiskuoro Tuulahdus. Pienellä rahalla suolaisia ja makeita herkkuja, myös grillimakkaraa ja hattaraa.

Kirkkotupa, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Ma 12.8.2019 08:00
Pellavankulma Riihikallio
Perhekerho kokoontuu maanantaisin klo.9.30-11.30 pellavankulmassa, riihikalliossa. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa!
Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin.Yhdessäolo lasten ja aikuisten kesken sekä elämän kysymysten jakaminen muiden aikuisten kanssa tuovat keitaan keskelle arkea. Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerho ohjaajina toimivat Satu Rathgeber, Jonna Ravea ja Riina Haapaniemi. Tervetuloa kerhoon.

Ti 13.8.2019 08:00
Ikäihmisten leiri Leiriniemessä
Ke 14.8.2019 08:00
Ikäihmisten leiri Leiriniemessä
Pe 16.8.2019 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Perhekerho kokoontuu perjantaisin seurakuntakeskuksessa klo. 9.30-13. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa!
Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin. Lastenhoito klo. 10-11, jolloin aikuisen on mahdollisuus käydä omilla asioilla tai hengähtää hetki ja jutella muiden äitien kanssa Lähde-tilassa. Yhdessäolo lasten ja aikuisten kesken sekä elämän kysymysten jakaminen muiden aikuisten kanssa tuovat keitaan keskelle arkea. Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerhon ohjaajina Katja Manninen-Abbouchi, Jonna Ravea, Susanna Soininen, Maarit Vappula. Tervetuloa kerhoon.

Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ma 19.8.2019 08:00

Ti 20.8.2019 18:00
Naisten raamattu- ja rukouspiiri
Rihasali
Naisten raamattu- ja rukouspiiri Rihasalissa ti klo 18-20. Raamatun tutkimista, jutustelua ja rukousta tärkeiden asioiden puolesta. Tytti Lammela, p. 0400 427 519.

Rihasali, Pellavamäentie 5, 04320 Tuusula
Pe 23.8.2019 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)

Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Su 25.8.2019 15:00
Ikäihmisten syntymäpäiväjuhla
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Su 25.8. klo 15-16.30 ikäihmisten syntymäpäiväjuhla Tuusulan seurakuntakeskuksessa os. Rykmentintie 34. Touko-elokuussa 70,75,80, 85, 90 ja yli 90v. täyttävä päivänsankari. Tervetuloa yhteiseen juhlaan seuralaisesi kanssa! Ilmoittautuminen viimeistään pe 9.8. p. 040 - 6209693 tai www.tuusulanseurakunta.fi/ilmoittautuminen

Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ma 26.8.2019 08:00

Pellavankulma Riihikallio, Pellavamäentie 11, 04320 Tuusula

Riihikallion alue sijaitsee etelä-Tuusulassa.

Toimitilat

Rihasali

Rihasali on Riihikallion palvelukeskuksessa osoitteessa Pellavamäentie 5, Tuusula.

Rihasalissa on toimintaa

Rihasalia voi vuokrata myös perhejuhliin. Pidämme jumalanpalveluksen kaksi kertaa kuussa.

Pellavankulma

Pellavankulmassa (entinen Riihikoti) on lasten ja perheiden toimintaa. Tila on päiväkoti Pellavan alakerrassa. Pellavankulma sijaitsee osoitteessa Pellavamäentie 11, Tuusula.

Aluepappi

Aluepappiin voit ottaa yhteyttä, jos haluat keskustella tai tietää lisää oman alueesi toiminnasta.

Satu Mäkinen