Kenen kanssa yhteen?
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kenen kanssa yhteen?

Kasipallokuntaselvityksen innoittamana myös Tuusulan, Sipoon, Pornaisen, Nurmijärven, Mäntsälän, Keravan ja Järvenpään seurakunnat ovat ryhtyneet selvittämään yhteistyömahdollisuuksia. Käytännössä nyt mietitään, voisivatko nämä seurakunnat perustaa yhteisen seurakuntayhtymän.

Yhteistyötä pitäisi tehdä mutta kenen kanssa? Asiaa on kysytty kasipalloalueen seurakuntien työntekijöiltä ja luottamushenkilöiltä.

Tuusulan seurakunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden toiveissa mahdollisen yhtymän muodostaisivat Tuusulan kanssa Kerava ja Järvenpää. Jokelan kirkolla 26.8. pidetyssä kuulemistilaisuudessa perusteluina kuultiin seurakuntien tiivis yhteistyö, joka jatkuisi luontevasti yhtymässä.

Nyt esitellään kyselyn tuloksia

Nyt on käynnissä kyselyn tulosten esittelykierros eri seurakunnissa. Raportin perusteella selvitysryhmä tekee oman raporttinsa ohjausryhmälle. Siinä hahmotellaan ehdotus siitä, mihin suuntaan selvityksen tehneet seurakunnat lähtevät. Ohjausryhmä tekee päätöksen miten jatkossa edetään eli esitetäänkö seurakunnille yhtymän perustamista vai jätetäänkö asia sikseen.

Aikataulu on tiukka. Päätöksiä halutaan tämän valtuustokauden aikana eli käytännössä vuoden loppuun mennessä.

Lue aiheeseen liittyvä edellinen uutinen Seurakuntayhtymää suunnitellaan.

29.8.2014

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: