Kellokosken kappelikuoron juhlakonsertti

Kellokosken kappelikuoro juhlakonsertissaan.

Kellokosken kappelikuoron juhlakonsertti

Kellokosken kappelikuoro juhlisti 40-vuotista lauluaan konsertilla 5.10.2014. Paikalla oli Kellokosken kirkon täydeltä kuulijoita.

Kuoron konsertti oli monipuolinen musiikillinen kattaus. Saimme kuulla perinteistä kirkkomusiikkia sekä hieman kevyempää hengellistä musiikkia. Koska kuoro perustettiin Aleksis Kiven päivänä vuonna 1974, kuultiin konsertissa muutamia Kiven runoihin tehtyjä sävellyksiä. Kuoron johtaja Antti Vilkko luki myös otteen Seitsemästä veljeksestä.

Kellokosken Kappelikuoroa ovat vuosien saatossa luotsanneet mm. kanttorit Jouko Linjama, Annikki Logren, Maija Vuorinen sekä Jussi Hirvonen. Konsertin jälkeisessä kahvitilaisuudessa vanhoista kuorojohtajista paikalla olivat Linjama, Vuorinen ja Hirvonen.

7.10.2014

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):