Kiitollisuus
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kiitollisuus

Tänään on Aleksis Kiven päivä. Muistan aina se. En sen vuoksi, että Aleksis Kivi syntyi 10.10., vaan siitä, että ajoimme mieheni kanssa vauhdilla synnytyssairaalan. Saimme perheemme kolmannen lapsen. Poikamme ei kuitenkaan saanut liputuspäivästä syntymäpäiväänsä, vaan syntymä siirtyi seuraavan päivän puolelle.  Tänään vietämme hänen 26-vuotissyntymäpäiväänsä koko perheen kanssa yhteisellä illallisella.

Miten aika onkaan mennyt nopeasti? Miten on mahdollista, että siitä pienestä vauva sylissäni onkaan kasvanut lähes 190-senttinen aikuinen mies?

Vaikka aika tuntuu menneen nopeasti, niin toisaalta noihin vuosiin mahtuu paljon ja runsaasti kaikkea: iloa, surua, suukkoja, naurua, itkua, kiukkua. Siihen mahtuu elämää, elämää isolla kirjaimella. 

Olen kiitollinen pojastani, joka on Jumalan lahja minulle. Olen kiitollinen kaikista lapsistani, jotka Jumala on minulle antanut. Olen kiitollinen perheestäni, joka on ympärilläni ja ystävistäni lähellä ja kaukana.

Tänään olen kiitollinen.

Huomisesta en tiedä. Mutta toivon, että kun harmaat päivät tulevat elettäväksi, muistaisin, miten monesta asiasta saan kuitenkin olla kiitollinen.

Ulla Rosenqvist

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: