Kellokosken kirkko

Kellokosken kirkko

Kirkko keskellä kylää ja sen elämää.

Punamullalla maalattu puinen kirkko sijaitsee Kellokosken ruukin alueella. Se vihittiin käyttöön vuonna 1800. Kirkkoon mahtuu 160 henkeä.

Kesän aukiolo

Kellokosken kirkkoon pääsee tutustumaan kesäsunnuntaisin messun jälkeen 4.6. alkaen. Esittelijä on paikalla noin klo 13.30-16 tai ennen iltamessua klo 13-16.30.

Jumalanpalvelus

Kellokosken kirkossa messu on kesällä 2017 pääsääntöisesti joka sunnuntai klo 12.

Poikkeuksena on kuukauden viimeinen sunnuntai, jolloin messu on klo 17.

Messun jälkeen srk-talolla tarjoillaan kirkkokahvit, ja aluekirjasto on auki. Tarkemmat messutiedot löydät Jumalanpalvelus-sivuilta.

Lapsen paikka

Kirkosta löytyy leikki-ikäisille lapsille tarkoitettu Lapsen paikka. Siellä lapset voivat osallistua messuun omalla tavallaan.

Soittimet

Urut

Kellokosken kirkon uruista voit lukea Musiikkityön sivuilta.

Sähköpiano

Sähköpiano on kirkon etuosassa.

Tutustu Kellokosken kirkon historiaan.

Lue lisää Virtuaali-Tuusulan sivulta.

Kellokosken siunauskappeli

Kappeli rakennettiin vuonna 1936. Sinne mahtuu istumaan 8 henkeä, ja seisomatilaa on 20 hengelle.

Suurin osa Kellokosken siunaustilaisuuksista järjestetään Kellokosken kirkossa.