Aikuiset
Ihmisiä Taiteiden yössä.

Aikuiset

Hei Sinä aikuinen seurakuntalainen!

Seurakunnan aikuisten toiminta on ennen muuta työikäisiä ihmisiä varten.Tuusulan seurakunta tekee yhteistyötä kirkon eri herätysliikkeiden ja virallisten lähetysjärjestöjen sekä muiden kristillisten yhteisöjen kanssa.

Viikottaisten jumalanpalvelusten lisäksi seurakuntamme tarjoaa aikuisille monipuolisia mahdollisuuksia kasvaa uskossa ja kokea keskinäistä yhteyttä muiden seurakuntalaisten kanssa.

Kerran kuukaudessa vietetään sunnuntaisin klo 17 Kohtaamispaikka-messua, joka on raikas ja nuorekas iltamessu. Musiikista vastaa houseband. Messun aikana lapsille on pyhäkoulu.

Sivun vasemmalla olevasta valikosta sekä alla olevista linkeistä pääset tutustumaan eri toimintamuotoihin tarkemmin.

Tervetuloa mukaan!

Aikuisten toiminnasta vastaavat papit Lauri ja Eliisa sekä vapaaehtoistyön koordinaattori Raita:

• Lauri Seppänen, p. 040 670 6556
  • Satu Mäkinen, p. 040 6747766
  • Raita Karmavuo, p. 040 535 7150

Tarkemmat esittelyt työntekijöistä täältä.

Liity postituslistalle

Liity mukaan sähköpostilistallemme. Saat joka viikko tietoja toiminnastamme omaan sähköpostiisi.

Tulevia tapahtumia

La 18.5.2024 08:00
Kevätretki pääkaupunkiseudulle
Muu tila
Lähde mukaan Iloiselle Kevätretkelle pääkaupunkiseudulle la 18.5.! Lisätietoja nettisivuilla, lehdessä sekä Johanna Makkonen:johanna.makkonen@evl.fi tai p. 040 740 8191
Su 19.5.2024 17:00
Kohtaamispaikkamessu
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Puhe Mikko Matikainen., Pyhäpäivä: Helluntaipäivä / Pingstdagen, Toimittaa pastori: Tommi Kurppa, Avustajat: Anitta Mäkikangas

Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ma 20.5.2024 10:00
Martta Augusta-koti, Kievarinkaari 1
Hyvän Tuulen Tuvat ovat vapaaehtoisten emäntien ja isäntien vetämiä kaikille avoimia, matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja Tuusulassa. Tuvat toimivat Tuusulan seurakunnan ja kunnan yhteistyönä. Tarjolla kuppi kuumaa tai kylmää juotavaa ja pientä purtavaa, mutta ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa ja keskusteluseuraa! Tarkemmat tiedot Hyvän Tuulen Tuvat -linkin alla (Toiminta -> Hyvän Tuulen Tuvat)
Ti 21.5.2024 10:00
Ke 22.5.2024 10:00
To 23.5.2024 10:00
To 23.5.2024 17:30–20:00
Vapaaehtoisten kiitosjuhla
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Vapaaehtoisten kiitosjuhla, johon ennakkoilmoittautuminen 22.4-12.5.aikana.

Ovet avoinna jo 17.30 - juhla klo 18.00-20.00.
Ohjelmassa musiikkia, alkumaljat, kiitospuhe sekä hyvää ruokaa.
Tänä vuonna Open Stage, johon voit ilmoittautua erikseen max. 5 min ohjelmalla.

Tilaisuuteen on bussikuljetus. Ilmoittaudu vapaaehtoisten kiitosjuhlaan
Pe 24.5.2024 10:00
Ma 27.5.2024 10:00
Ma 27.5.2024 18:30
Maanantai raamattupiiri
Kotikirkko - Usko (Ryhmätyötila)
Maanantai Raamattupiiri Kotikirkossa ryhmätyötila Uskossa.

Kotikirkko - Usko (Ryhmätyötila), Keskustie 2, 05400 Jokela
Ti 28.5.2024 10:00
Ti 28.5.2024 18:30–20:30
Miesten Raamattupiiri
Kotikirkko - Usko (Ryhmätyötila)
Miesten Raamattupiirissä luemme Raamattua, keskustelemme sen tekstistä ja rukoilemme yhdessä. Kokoonnumme Kotikirkon Usko-pienryhmätilassa.

Kotikirkko - Usko (Ryhmätyötila), Keskustie 2, 05400 Jokela
Ti 28.5.2024 18:30
Sanan ja rukouksen iltamessu
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)