Ikäihmiset

Ikäihmiset

Seurakunnassamme on monenlaista toimintaa ikäihmisille.

Tulevia tapahtumia

Pe 31.1.2020 10:00
Kellokosken seurakuntatalo - Piha
Tule mukaan päiväkävelylle! Lähdemme yhdessä noin tunnin mittaiselle päiväkävelylle Kellokosken seurakuntatalon edestä. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet ja iloista reippailumieltä. Kävelyä vetävät Tiina-diakoni ja Sini-pappi.
Ti 4.2.2020 13:00
Iloiset Afrikan auttajat - ryhmä
Kotikirkko - Monitoimitila
Iloiset Afrikan auttajat -ryhmä kokoontuu Jokelan Kotikirkossa joka toinen tiistai klo 13-15: klo 13-kahvit ja toimintaa. Klo 14.40- rukouksen ja hartauden hetki.
Ryhmä haluaa tehdä hyvää Tuusulassa ja Etiopiassa. Käsitöiden myynnillä tuetaan mm. Etiopian aids-orpo ja vammaistyötä. Vietämme aikaa yhdessä; on mahdollisuus tehdä käsitöitä tai olla tekemättä. Joka kerralla myös kahvit ja hartaus. Mukana kansainvälisen työn sihteeri Johanna Makkonen.

Kotikirkko - Monitoimitila, Keskustie 2, 05400 Jokela
Pe 7.2.2020 10:00
Ke 12.2.2020 12:00
Kiva nähdä -ryhmä
Kellokosken seurakuntatalo
Ryhmissä aluksi lounas (5€), jonka jälkeen yhteistä ohjelmaa. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja diakoni Tiina Penttilä, p. 040 724 6009.

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
Ke 12.2.2020 13:00
Tuusulan lähetyspiiri
Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila)
Tuusulan lähetyspiiri kokoontuu Tuusulan seurakuntakeskuksen alakerran Helmi-huoneessa. Mukana Johanna Makkonen.

Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Su 16.2.2020 10:00
Tuusulan kirkko
Messussa saarnaa Ilolat Kansanlähetyksestä. Messun jälkeen Tuusulan seurakuntakeskuksessa lounas (vapaaehtoinen ruokaraha) ja Ilolan perheen lähtöjuhla SAT-7 mediatyöhön., Pyhäpäivä: 2. sunnuntai ennen paastonaikaa / 2 söndagen före fastetiden, Toimittaa pastori: Satu Mäkinen, Kanttorina: Riina Haapaniemi, Avustajat: Johanna Makkonen, Vieraileva saarnaaja: Ilolat Kansanlähetyksestä SAT-7 mediatyöstä

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Su 16.2.2020 11:30
Lähetysjuhla;
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Juhlitaan Tuusulan seurakuntakeskuksessa Ilolan perhettä Tuusulan uusiksi nimikkoläheteiksi SAT-7 satelliittitelevisiotyöhön. Lounas (vapaaehtoinen ruokamaksu)ja ohjelmaa. Aloitamme Tuusulan kirkon messun jälkeen.

Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Su 16.2.2020 13:00
Keskeneräisten käsitöiden Qlubi
Kellokosken seurakuntatalo - Takkahuone
Keskeneräisten Käsitöiden Qlubi on kaikille avoin kohtaamispaikka. Ota mukaan jokin keskeneräinen projektisi ja tule mukaan. Kahvi- ja teetarjoilu. Lisätietoja aluepappi Sini Honkanen, p. 0400 804 504.
Ti 18.2.2020 13:00
Iloiset Afrikan auttajat - ryhmä
Kotikirkko - Monitoimitila

Kotikirkko - Monitoimitila, Keskustie 2, 05400 Jokela
Pe 21.2.2020 10:00

Liity postituslistalle

Liity mukaan sähköpostilistallemme. Saat joka viikko tietoja toiminnastamme omaan sähköpostiisi.