Ikäihmiset
Pianisti säestää yhteislaulua ikäihmisten laulutilaisuudessa.

Ikäihmiset

Seurakunnassamme on monenlaista toimintaa ikäihmisille.

Tänä vuonna Leijonien ja seurakunnan yhdessä järjestämää ikäihmisten puurojuhlaa srk-keskuksessa ei järjestetä koronarajoitusten vuoksi.

Olette tervetulleita kaikkiin tilaisuuksiin, kun se taas on mahdollista. Tuolloin pyrimme järjestämään mahdollisimman turvallisesti koronaohjeita noudattaen.

Tulevia tapahtumia

Ke 28.4.2021 18:00
Lauluilta verkossa
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Tervetuloa kanttoreiden kanssa laulamaan kauneimpia hengellisiä lauluja! Jokainen voi osallistua lauluihin kotisohvalta käsin. Käytämme Teams -sovellusta. Illan aikana voit toivoa lauluja Tuusulan seurakunnan nettisivuilta löytyvältä listalta. Katso toivelaululista.

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ti 4.5.2021 13:00
Kotikirkko
Iloiset Afrikan auttajat kokoontuu Jokelan Kotikirkolla parillisina tiistaina klo 13.
Juttelemme kahvien äärellä, hartaus sekä mahdollisuus tehdä käsitöitä tai askarrella tai vain olla. Myymme tuotteita Etiopian aids-orpojen ja vammaisten hyväksi. Tammi- ja helmikuussa ryhmänvetäjänä Pirkko Nummela.

La 8.5.2021 12:00
TAKE AWAY Äitienpäiväkassien myynti
Muu tila
LA 8.5. KLO 12-14 Äitienpäivän take away -kassien myynti. Kassit tilataan etukäteen. Lisätietoja lehdissä ja nettisivuilla.
Ke 12.5.2021 13:00
Tuusulan lähetyspiiri
Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila)
Tuusulan lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 13 Tuusulan seurakuntakeskuksessa lähetystyön ja Raamatun sekä kahvien ja omien kuulumisten äärelle.

Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ti 18.5.2021 13:00

Ti 10.8.2021 13:00

Ke 18.8.2021 12:30
Tuusulan lähetyspiiri
Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila)
Tuusulan lähetyspiiri Tuusulan seurakuntakeskuksen Helmessä kerran kuussa keskiviikkona klo 13. Piiri kokoontuu syksyllä 2021:18.8., 15.9., 13.10., 10.11. ja 8.12.

Liity postituslistalle

Liity mukaan sähköpostilistallemme. Saat joka viikko tietoja toiminnastamme omaan sähköpostiisi.