Ikäihmiset

Ikäihmiset

Seurakunnassamme on monenlaista toimintaa ikäihmisille.

Tulevia tapahtumia

Su 7.6.2020 14:00
Kellokosken kirkko
Tervetuloa tutustumaan Kellokosken kirkkoon. Noin puolen tunnin opastuksen aikana kuulet kirkon vaiheista ruukin ja sittemmin seurakunnan kirkkona. Opastuksessa selviää myös, miksi kirkonkello lakkasi yhtäkkiä soimasta ja miten Totti Carlander liittyy Kellokosken kirkkoon. Opastamassa Maija Vuorinen. Vapaa pääsy.

Ke 10.6.2020 15:00
Tuusulan kirkon kirkkopuisto
Tule tutustumaan Kirkkopuistoon Tuusulan kirkon ympärillä. Opastetulla kierroksella tutustutaan kirkkopuiston hautoihin ja sitä kautta Tuusulan historiaan. Aleksis Kiven ja Pekka Halosen hautojen ohella tutuksi tulee kartanoiden väkeä ja sotasankareita. Entä mikä on itkevän enkelipatsaan tarina? Vapaa pääsy. Lähtö kierrokselle kirkon Kirkkotien puoleiselta ovelta. Mukaan mahtuu 25 henkilöä/kierros.

Ke 10.6.2020 18:00
Paijalan opastettu hautausmaakierros
Paijalan kappeli - Hautausmaa
Tervetuloa tutustumaan Paijalan hautausmaahan ja sen historiaan. Hautausmaan saloihin tutustuttavat Leena Jäntti ja Virpi Väre. Vapaa pääsy.
Su 14.6.2020 14:00
Kellokosken kirkko
Tervetuloa tutustumaan Kellokosken kirkkoon. Noin puolen tunnin opastuksen aikana kuulet kirkon vaiheista ruukin ja sittemmin seurakunnan kirkkona. Opastuksessa selviää myös, miksi kirkonkello lakkasi yhtäkkiä soimasta ja miten Totti Carlander liittyy Kellokosken kirkkoon. Opastamassa diakoni Tiina Penttilä. Vapaa pääsy.

Su 21.6.2020 14:00

Ke 24.6.2020 15:00

Su 28.6.2020 14:00

Ke 1.7.2020 14:15
Musiikkihetki
Tuusulan kirkko
Heinä- ja elokuussa voit piipahtaa Tuusulan kirkkoon kuuntelemaan musiikkia. Päivämusiikkihetket kestävät noin 20 min ja niihin on vapaa pääsy. Esiintyjinä on paikallisia muusikoita ja vierailijoita kaempaakin. Ensimmäisessä musiikkihetkessä esiintyy kanttori Antti Vilkko. Musiikkihetken jälkeen voit osallistua Kirkkopuiston opastukseen klo 15.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Ke 8.7.2020 14:15
Musiikkihetki
Tuusulan kirkko
Keskiviikon musiikkihetkessä esiintyy Tuuli Lehtinen, piano. Kesto n. 20 min. Vapaa pääsy. Musiikkihetken jälkeen voit osallistua Kirkkopuiston opastukseen klo 15.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Ke 8.7.2020 15:00

Liity postituslistalle

Liity mukaan sähköpostilistallemme. Saat joka viikko tietoja toiminnastamme omaan sähköpostiisi.