Ikäihmiset
Pianisti säestää yhteislaulua ikäihmisten laulutilaisuudessa.

Ikäihmiset

Seurakunnassamme on monenlaista toimintaa ikäihmisille.

Seurakunnan ryhmätoiminta ja myös ikäihmisten ryhmät sekä yhteisölliset tilaisuudet toimivat normaalisti.

Pyrimme järjestämään toiminnan mahdollisimman turvallisesti ajantasaisia koronaohjeita noudattaen.

Tulevia tapahtumia

To 2.2.2023 14:00
Kotikirkko - Armo (Monitoimitila)
Olohuone kaikille, jotka haluavat tulla ja olla. Mahdollisuus jutella, keittää kahvia, tehdä käsitöitä, pelailla... - kaikki on kiinni osallistujista itsestään.

Su 5.2.2023 14:30
Monikulttuurinen iltapäivä
Monikultturinen iltapäivä.
Tervetuloa yksin tai koko perheen kanssa monikulttuurisiin Sunnuntai-iltoihin!
Illat on tarkoitettu maahanmuuttajille sekä sinulle, joka haluat tutustua ja ystävystyä uusien tulijoiden kanssa. Illoissa on lastenhoito. Pientä purtavaa tarjolla. Kokoonnumme kerran kuussa.
TERVETULOA MUKAAN!

To 9.2.2023 14:00

To 16.2.2023 14:00

To 2.3.2023 14:00

To 9.3.2023 14:00

Su 12.3.2023 10:00
Tuusulan kirkko
Saarnaa nimikkolähettimme Jani Kansanlähetyksen mediatyöstä. Jani on mukana messun jälkeen messukahveilla.
Pyhäpäivä: 3. paastonajan sunnuntai (Oculi)
Tekstit: Psalmi: Ps. 25:15, Ps. 25:11-20, Ps. 123:2 Ensimmäinen lukukappale: Jer. 26:12-16 Toinen lukukappale: Ilm. 3:14-19 Evankeliumi: Joh. 12:37-43
Pyhäpäivän aihe: Jeesus, Pahan vallan voittaja
Toimittaa pastori: Satu Mäkinen
Kanttorina: Riina Haapaniemi
Vieraileva saarnaaja: nimikkolähettimme Jani Kansanlähetyksen mediatyöstä
Musiikkiryhmä: Naiskuoro Melodie, johtaa Pasi Eskelinen
Kolehti: Tuusulan kirkossa: Kansanlähetyksen nimikkolähettiemme työn tukemiseen
Jokelan ja Kellokosken kirkoissa: Oman seurakunnan nimikkolähettin Aaro Rytkösen työn tukemiseen Omanissa Suomen Lähetysseuran kautta.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Su 12.3.2023 11:30
Kirkkokahvit
Kirkkotupa
Messukahveilla mukana nimikkolähettimme.

Kirkkotupa, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Su 12.3.2023 16:00
Monikulttuurinen ilta
Kotikirkko - Armo (Monitoimitila)
Monikulttuurinen ilta Jokelan kotikirkossa. Davi ja Marja Liisa Ezzine Sansasta mukana.
Tervetuloa yksin tai koko perheen kanssa monikulttuurisiin Sunnuntai-iltoihin!
TERVETULOA MUKAAN!

Ti 14.3.2023 17:30
Maahan muuttaneen tukijana; Vapaaehtoistyön koulutus
Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila)
Tuusulan seurakuntakeskuksessa ti 14.3. klo 17.30 vapaaehtoistyön koulutusilta. Aiheena maahan muuttaneen tukeminen. Kouluttamassa maahanmuuttokoordinaattori Kristiina Illikainen Tuusulan kunnasta ja kansainvälisen työn koordinaattori Johanna Makkonen seurakunnasta.

Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula

Liity postituslistalle

Liity mukaan sähköpostilistallemme. Saat joka viikko tietoja toiminnastamme omaan sähköpostiisi.