Ikäihmiset
Pianisti säestää yhteislaulua ikäihmisten laulutilaisuudessa.

Ikäihmiset

Seurakunnassamme on monenlaista toimintaa ikäihmisille.

Seurakunnan ryhmätoiminta ja myös ikäihmisten ryhmät sekä yhteisölliset tilaisuudet toimivat normaalisti.

Pyrimme järjestämään toiminnan mahdollisimman turvallisesti ajantasaisia koronaohjeita noudattaen.

Tulevia tapahtumia

Ma 26.2.2024 10:00
Ester Matilda -koti, Konduktöörinkuja 2, Jokela
Hyvän Tuulen Tuvat ovat vapaaehtoisten emäntien ja isäntien vetämiä kaikille avoimia, matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja Tuusulassa. Tuvat toimivat Tuusulan seurakunnan ja kunnan yhteistyönä. Tarjolla kuppi kuumaa tai kylmää juotavaa ja pientä purtavaa, mutta ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa ja keskusteluseuraa! Tarkemmat tiedot Hyvän Tuulen Tuvat -linkin alla (Toiminta -> Hyvän Tuulen Tuvat)
Ke 28.2.2024 13:00
Digiryhmä
Rihasali
Ke 28.2. klo 13-15 digikerho alkaa Rihasalissa os. Pellavamäentie 5 (Riihikallion palvelukortteli). Ryhmää ohjaa Maija-Riitta Hyöky. Perehdymme yhdessä niihin asioihin, joihin osallistujat tarvitsevat tukea: esim. oma kännykän, tabletin tai läppäri käyttöön. Lisätiedot diakonit Kari Pätsi p. 0400 - 651505 ja Siru Luoto p. 040 - 766 4487.

Rihasali, Pellavamäentie 5, 04320 Tuusula
To 29.2.2024 10:00
Kellotupa, Koulutie 20
HUOM! Kellokosken Hyvän Tuulen Tupa on tammikuussa (11. ja 25.1.) Kustaa Aadolf-kodin tiloissa. To 18.1. ei ole tupaa.
Ma 4.3.2024 10:00
Ti 5.3.2024 13:00
Iloiset Afrikan auttajat- ryhmä
Kotikirkko - Armo (Monitoimitila)
Jokelan Iloiset Afrikan auttajat -ryhmä kokoontuu Kotikirkolla joka toinen tiistai lähetystyön hyväksi. Lähetysinfoa sekä kuulumisia kahvien äärellä ja mahdollisuus tehdä omaan tahtiin käsitöitä. Mukana kansainvälisen työn koordinaattori Johanna Makkonen.

Kotikirkko - Armo (Monitoimitila), Keskustie 2, 05400 Jokela
To 7.3.2024 10:00
La 9.3.2024 14:00
Jokela 150 vuotta - muistoja ja musiikkia
Kotikirkko - Kirkkosali
Kotikirkolla muistellaan 150-vuotiaan Jokelan historiaa. Mukana historioitsija Martti Turtola sekä Ritva ja Reijo Rantakari. Yhteislauluja Donum-kuoron johdolla, säestäjinä Minna Lamminen (piano) ja Pilvi Juvonen (viulu).

Kotikirkko - Kirkkosali, Keskustie 2, 05400 Jokela
Ma 11.3.2024 10:00
Ke 13.3.2024 13:00
Tuusulan lähetyspiiri
Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila)
Tuusulan lähetyspiirissä Tuusulan seurakuntakeskuksessa on ke 13.3. mukana Pirkko Nummela, joka kertoo, mitä suomalaisten tuki vaikuttaa etiopialaisten lasten elämään.Kahvitarjoilu.

Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
To 14.3.2024 10:00

Liity postituslistalle

Liity mukaan sähköpostilistallemme. Saat joka viikko tietoja toiminnastamme omaan sähköpostiisi.