Kansainvälinen työ/ International work

Kansainvälinen työ/ International work

Olet Lämpimästi Tervetullut mukaan!
You Are Warmly Welcome!

Tuusulan seurakunta on mukana lähetystyössä. Tuemme työtä mm. Angolassa (kirkon sosiaalityö), Boliviassa (kaivosalueen lapset), Etiopiassa (Lehtiset), Intiassa (raamattulähetystyö), Kroatiassa (Elina Braz de Almeida), Nepalissa (Juhaninmäet), Omanissa (Aaro Rytkönen) ja Virossa (perhekeskustyö).
Lähetystyössä autamme ihmisiä monin tavoin sekä kerromme Jeesuksesta. Näillä tavoin haluamme olla tuomassa toivoa ja iloa ja rauhaa maailmaan.

Meillä on kaksi ystäväseurakuntaa: Unkarissa Budahegyvidekin seurakunta ja Virossa Viljandin Paavalin seurakunta. Seurakunnat ovat vierailleet toistensa luona. Viimeksi marraskuussa 2017 Tuusulassa kävi nuorten ryhmä Budapestista.
Kristittyjä on ympäri maailmaa; ystäväseurakuntien kautta on mahdollisuus tutustua joihinkin heistä.

Toivotamme seurakuntaan kaikki tervetulleeksi - myös muualta päin maailmaa muuttaneet ihmiset!

Sinä olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ota yhteyttä!

IN ENGLISH:

You are wellcome to our parish!
Our activities are mainly in Finnish. And for you who want to practise and learn Finnish language we have Finnish Discussion Groups .

Please, write or phone us for more information!
Everybody is warmly welcome to our parish! We would be delighted to see you!

Satu Mäkinen
kansainvälisen työn pappi
pastor for international work

Johanna Makkonen