Lapset ja perheet

Lapset ja perheet

Tervetuloa mukaan muskariin, perhekerhoon ja vaikka mihin!

Seurakuntamme varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan juuret ovat kastehetkessä. Lapsen ensimmäisessä juhlassa vanhemmat, kummit ja seurakunta sitoutuvat yhdessä lapsen kristilliseen kasvatukseen.

Tarjoamme monipuolista tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa lapsille ja  aikuisille yhdessä ja erikseen. Haluamme suojella lapsuutta sekä tukea vanhemmuutta ja kristillistä kasvatusta.

Me Tuusulan seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyöntekijät olemme sinua ja perhettäsi varten.

Tervetuloa mukaan!

Tulevia tapahtumia

Ma 24.6.2019 09:00
Perheiden kesäkahvila
Perheiden kesäkahvila klo 9.30-12
Mukavaa yhdessäoloa sisällä ja pihalla. Lisätietoja p. 040 1779 117. Tervetuloa.

Ti 25.6.2019 09:00
Perheiden kesäkahvila
Perheiden kesäkahvila klo 9.30-12

Ke 26.6.2019 08:30–12:30
Tilapäinen lastenhoito
Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus)
Vanhemmalle omaa aikaa asioiden hoitamiseen? Nyt on mahdollisuus tuoda lapsi kesäiseen, turvalliseen ja toiminnalliseen hoitoon. Tilapäiseen lastenhoitoon otetaan 1-7-vuotiaita. Varaa aika soittamalla p. 040 7664 668/Satu L. 24.6. mennessä.

Pe 9.8.2019 18:00
Kahvila Virvoittavat vedet
Kirkkotupa
Taiteiden yö Tuusulan kirkolla. Kahvilaa emännöi Naiskuoro Tuulahdus. Pienellä rahalla suolaisia ja makeita herkkuja, myös grillimakkaraa ja hattaraa.

Kirkkotupa, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Ma 12.8.2019 08:00
Pellavankulma Riihikallio
Perhekerho kokoontuu maanantaisin klo.9.30-11.30 pellavankulmassa, riihikalliossa. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa!
Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin.Yhdessäolo lasten ja aikuisten kesken sekä elämän kysymysten jakaminen muiden aikuisten kanssa tuovat keitaan keskelle arkea. Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerho ohjaajina toimivat Satu Rathgeber, Jonna Ravea ja Riina Haapaniemi. Tervetuloa kerhoon.

Ma 12.8.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa ja jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema.

To 15.8.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo - Päiväkerho
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Tervetuloa.

To 15.8.2019 09:30
Lahelan terttu - Päiväkerho
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Tervetuloa.

Pe 16.8.2019 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Perhekerho kokoontuu perjantaisin seurakuntakeskuksessa klo. 9.30-13. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa!
Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin. Lastenhoito klo. 10-11, jolloin aikuisen on mahdollisuus käydä omilla asioilla tai hengähtää hetki ja jutella muiden äitien kanssa Lähde-tilassa. Yhdessäolo lasten ja aikuisten kesken sekä elämän kysymysten jakaminen muiden aikuisten kanssa tuovat keitaan keskelle arkea. Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerhon ohjaajina Katja Manninen-Abbouchi, Jonna Ravea, Susanna Soininen, Maarit Vappula. Tervetuloa kerhoon.

Ma 19.8.2019 08:00

Ma 19.8.2019 14:00

To 22.8.2019 09:00

To 22.8.2019 09:30

Pe 23.8.2019 09:30

Ma 26.8.2019 08:00

Ma 26.8.2019 14:00

To 29.8.2019 09:00

To 29.8.2019 09:30
Lahelan terttu - Päiväkerho
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Kerhossa ulkoillaan ja ruokaillaan aik. 2e/ lapset ilmaiseksi. Tervetuloa.

Pe 30.8.2019 09:30

Ma 2.9.2019 08:00