Lapset ja perheet

Lapset ja perheet

Seurakuntamme varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan juuret ovat kastehetkessä. Lapsen ensimmäisessä juhlassa vanhemmat, kummit ja seurakunta sitoutuvat yhdessä lapsen kristilliseen kasvatukseen.

Seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetoiminta tarjoaa monipuolista tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa lapsille ja  aikuisille yhdessä ja erikseen.
Haluamme suojella lapsuutta sekä tukea vanhemmuutta ja kristillistä kasvatusta.

Me Tuusulan seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyöntekijät olemme sinua ja perhettäsi varten.

Tervetuloa mukaan!

*************************

Tulevia tapahtumia

To 21.6.2018 09:00
Perhepäivä
Kellokosken seurakuntatalo - Päiväkerho
Perhepäivässä mukavia yhteisiä pihapuuhaa ja kivaa seuraa. Grilli kuumana. Tuo omat makkarat mukaan, meiltä tarjolla salaattia ja leipää, juomana vesi. Hinta aikuisilta 2€. Ei ilmoittautumista. Lisätietoja p. 040 1779 116

Ma 25.6.2018 09:00
Kellokosken seurakuntatalo - Päiväkerho
Kerhossa leikitään ja touhutaan kivoja kesäpuuhia pääsääntöisesti ulkona. Sään mukainen vaatetus. Kerhoon voi tulla aamulla oman aikataulun mukaan. Ei ilmoittautumista. Omat eväät syödään n. klo 10.30. Viikko-ohjelma esillä kerhopisteessä.

Ma 25.6.2018 09:30
Kesäkahvila
Kesäkahvila seurakuntakeskuksessa.

Ti 26.6.2018 09:00

Ti 26.6.2018 09:30
Kesäkahvila
Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus)
Kesäkahvila seurakuntakeskuksessa. Mukavaa yhdessäoloa sisällä ja pihalla. Tarjolla kahvia, mehua ja keksiä. Lisätietoja p. 040 1779 117.

Ke 27.6.2018 09:00

Pe 10.8.2018 18:00
Taiteiden yö
Tuusulan kirkko
Taiteiden yössä tapahtuu Tuusulan kirkolla klo 18-23. Luvassa on monta hyvää konserttia, muskarimeininkiä lapsille, ikimuistoisia riparilauluja sekä Sisäinen linna-tanssiteos. Kirkkotuvalla on Kahvila Virvoittavat vedet. Kirkon pihalla on toimintaa lapsille mm. polkuautot ja kepparirata. Kirkkorannassa on mahdollisuus kokeilla suppausta Non-stop-meiningillä. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan. Lue tarkempi ohjelma.
Pe 10.8.2018 18:15
Siunausta koulutielle
Tuusulan kirkko
Siunausta koulutielle
Toimittaa pastori: Hollo Janne
Kanttorina: Haapaniemi Riina
Musiikkiryhmä: musiikissa mukana Make Perttilä

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Su 12.8.2018 17:00
Jokelan kirkko
Kouluun lähtevien siunaaminen.
Pyhäpäivä: 12. sunnuntai helluntaista
Tekstit: Psalmi: Ps. 51:6-14, 1. lukukappale: Jes. 2:12-18, 2. lukukappale: 1. Joh. 1:8-2: 2, Evankeliumi: Matt. 23:1-12
Pyhäpäivän aihe: Itsensä tutkiminen
Toimittaa pastori: Hollo Janne
Kanttorina: Saarensola Tuula
Kolehti: Koulutuksen tukemiseen Etiopian Mekane Yesus-kirkossa Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry:n kautta.

Jokelan kirkko, Kouluraitti 11, 05400 Jokela
Pe 17.8.2018 09:30
Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus)
Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Yhteisen aamupalan ja pienen kynttilähetken jälkeen on aikuisille omat jutut olkkarissa. Kesto n.45min. Vauvat ovat aikuisen mukana ja leikki-ikäisille on järjestetty omaa ohjelmaa perhetila sylissä. Aikuisilla ja lapsilla on mahdollisuus ostaa ruokalippu srk:n ruokailuun 8e aik. lapset 2e. Sitovat ilmoittautumiset Katjalle keskiviikkoon mennessä. Kerho loppuu klo.13. Tervetuloa toivottavat Katja, Susanna, Satu ja Ani.

La 18.8.2018 09:30
Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus)
Liikkuvassa perhekerhossa liikumme ja retkeilemme yhdessä ulkona. Luvassa on liikunnallista menoa kaikenikäisille. Lauantaiaamupäivä alkaa klo 9.30 ja päättyy yhteiseen ruokailuun klo. 11.30. Ruokailu: aikuiset ja kouluikäiset 2e, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Tervetuloa!

Pe 24.8.2018 09:30

Pe 31.8.2018 09:30

La 1.9.2018 09:30

To 6.9.2018 18:00
Sadonkorjuu juhla
Kellokosken seurakuntatalo
Tervetuloa Kellokosken seurakuntatalolle perheiden yhteiseen Sadonkorjuu juhlaan. Luvassa mukavaa yhteistä tekemistä sekä yhteinen nyyttärihenkinen pitopöytä. Lisätietoa Kellokosken lastenohjaajilta.

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
Pe 7.9.2018 09:30