Lapset ja perheet

Lapset ja perheet

Tervetuloa mukaan muskariin, perhekerhoon ja vaikka mihin! Perhekerhot ja ekavauvat kokoontuvat ma 12.8. lähtien.

Seurakuntamme varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan juuret ovat kastehetkessä. Lapsen ensimmäisessä juhlassa vanhemmat, kummit ja seurakunta sitoutuvat yhdessä lapsen kristilliseen kasvatukseen.

Tarjoamme monipuolista tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa lapsille ja  aikuisille yhdessä ja erikseen. Haluamme suojella lapsuutta sekä tukea vanhemmuutta ja kristillistä kasvatusta.

Me Tuusulan seurakunnan varhaiskasvatus- ja perhetyöntekijät olemme sinua ja perhettäsi varten.

Tervetuloa mukaan!

Tulevia tapahtumia

Ma 19.8.2019 09:30–11:30
Aiheena: Sadonkorjuun aikaan
Lämpimästi tervetuloa toivottavat Jonna Ravea, Satu Rathgeber ja Riina Haapaniemi

Ma 19.8.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa ja jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema.

To 22.8.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo - Päiväkerho
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Ohjaajina lastenohjaajat Johanna Pajuniemi ja Sanna Eiro. Tervetuloa.

To 22.8.2019 09:30
Lahelan terttu - Päiväkerho
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Aiheena: Kurkistetaan satujen maailmaan. Tervetuloa.

To 22.8.2019 17:30
Yhden vanhemman ryhmä
Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus)
Yhden vanhemman perheiden olohuoneeseen ovat tervetulleita yksinhuoltajat, yhteishuoltajat, lesket. Aikuisilla on mahdollisuus kahvikupin ja iltapalan äärellä keskustella arkeen liittyvistä asioista. Lapsille on järjestetty lastenhoito ja iltapala. Tervetuloa ryhmään aikuiset ja lapset!

Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Pe 23.8.2019 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Perhekerho kokoontuu perjantaisin seurakuntakeskuksessa klo. 9.30-13. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa!
Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin. Lastenhoito klo. 10-11, jolloin aikuisen on mahdollisuus käydä omilla asioilla tai hengähtää hetki ja jutella muiden äitien kanssa Lähde-tilassa. Yhdessäolo lasten ja aikuisten kesken sekä elämän kysymysten jakaminen muiden aikuisten kanssa tuovat keitaan keskelle arkea. Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerhon ohjaajina Katja Manninen-Abbouchi, Jonna Ravea, Susanna Soininen, Maarit Vappula. Tervetuloa kerhoon.

Ma 26.8.2019 09:30–11:30
Pellavankulma Riihikallio
Musiikkipainotteisessa perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Ulkoilua ja ruokailu (Ruokailuun ilmoittautuminen kerhossa 12.8. tai Pellavankulman perhekerho Facebook-ryhmässä viim. 19.8. mennessä)

Ma 26.8.2019 14:00

Ti 27.8.2019 14:00
Naperot - tilapäinen lastenhoito
Lahelan terttu - Päiväkerho
Hei kotiäiti tai koti-isä. Haluatko silloin tällöin helpottaa asiointiasi tai tarvitsetko hetken huilia? Naperot on tilapäinen lastenhoito 0-6 vuotiaille lapsille tiistaisin klo 14-16. Katso ajat ja paikat verkkosivuilta. Ilmoittautuminen alkaa ti 13.8. ja ensimmäinen hoitokerta on ti 20.8. Hoitokertaan ilmoittaudutaan puhelimitse edellisen viikon tiistaina klo 12-13 Katja Manninen-Abbouchille, p. 040 778 9776.

To 29.8.2019 09:00

To 29.8.2019 09:30
Lahelan terttu - Päiväkerho
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Kerhossa ulkoillaan ja ruokaillaan aik. 2e/ lapset ilmaiseksi. Tervetuloa.

Pe 30.8.2019 09:30

La 31.8.2019 10:00–12:15
Liikkuva perhekerho
Seurakuntakeskus - Manna (Ruokasali)
Liikkuvassa perhekerhossa liikumme ja retkeilemme yhdessä ulkona. Luvassa on liikunnallista menoa kaikenikäisille. Lauantaiaamupäivä alkaa klo 10 ja päättyy yhteiseen ruokailuun (aikuiset ja kouluikäiset 2€, alle kouluikäiset ilmaiseksi) klo 11.30. Tervetuloa!

Seurakuntakeskus - Manna (Ruokasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ma 2.9.2019 09:30–11:30
Pellavankulma Riihikallio
Musiikkipainotteisessa perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Vesivärimaalausta

Ma 2.9.2019 14:00

Ti 3.9.2019 14:00
Naperot - tilapäinen lastenhoito

Ti 3.9.2019 15:00
Avoin perhemuskari
Seurakuntakeskus - Sointu (Kuoroluokka)
Perhemuskarissa on musiikin iloa ja leikillisyyttä laulaen, leikkien, lorutellen, kuunnellen ja hiljentyen. Perhemuskarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Sinne voi tulla myös kesken kauden, ihan minä kertana tahansa. Musisoinnin jälkeen leikkiä voi jatkaa perhekahvilassa klo 16.30 saakka. Lisätietoja Riina Haapaniemi p. 040 7059 345.

Seurakuntakeskus - Sointu (Kuoroluokka), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
To 5.9.2019 09:30
Lahelan terttu - Päiväkerho
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Aiheena: Metsäkirkko. Tervetuloa.

To 5.9.2019 18:00
Sadonkorjuujuhla
Kellokosken seurakuntatalo
Tervetuloa Kellokosken seurakuntatalolle perheiden yhteiseen Sadonkorjuujuhlaan. Luvassa mukavaa yhteistä tekemistä sekä yhteinen nyyttärihenkinen pitopöytä. Lisätietoa Kellokosken lastenohjaajilta.

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
Pe 6.9.2019 09:30