Nuoret
Etäohjelma alkuvuosi 21

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille!

Täällä ollaan sua varten! Aina saa ottaa muutenkin yhteyttä ja tulla juttelemaan kaikenlaisista asioista! :)

Mira p. 040 593 4538

Mirkka p. 040 063 7456

Rosa p. 040 571 2028

★ Hellurei! ★

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan ROK-koulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

NUORTENILLAT ❤ pidetään toistaiseksi ulkona (max. 10 henkeä) tai etäyhteyksien kautta Discordissa. Katso kuvasta alkuvuoden 2021 aikataulu. Kokoontuva toiminta sisätiloissa on peruttu 31.1.21 asti. Tiedotamme muutoksista.

❄❄❄

Talven ja pääsiäisen ripareiden isos-ja apuohjaajahaku on päättynyt ja hakeneille on lähetetty sähköpostia.

Jos et saanut spostia, laita viesti Miralle!

‣ Liity Whatsapp-ryhmään

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voit keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Ryhmään pääset liittymään kysäisemällä joltakin nuorisotiimin työntekijältä kutsun!

‣ Seuraa menoja ja meininkejä Instassa

Instasta saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä on meneillään! Meidän insta on star_christ.

Tulevia tapahtumia

Ke 10.2.2021 20:00
Iltakirkko
Kotikirkko