Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Nuorisotyössä odotamme juuri sinua, rippikoulun käynyt nuori, viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

☂☀ NUORTENILLAT ☀☂

Nuortenillat alkavat taas viikolla 35. Niitä pidetään kahdesti viikossa klo 18-21: keskiviikkoisin Rykmentinpuiston uudessa nuorisotilassa ja perjantaisin Jokelan kirkolla.

PopUp Toivon Huone

PopUp Toivon Huone tarjoaa pikku purtavaa, kohtaamisia ja kristillistä toivoa. Olemme auki Aunelassa.Tule pistäytymään.

**************************************************************

Nyt ollaan myös snapchatissa eli snäpissä!

Tuusulan seurakunnan nuorisotyössä snäppäillään nyt käyttäjätunnuksen star.christ kautta!

Tulevia tapahtumia

Ke 23.8.2017 18:00–21:00
Pätkis-tapahtuma!
Rusutjärven leirikoti
Tuusulan seurakunnan nuorten syksyn toiminnan starttipläjäys! Illan ohjelmassa on leikkiä, laulua, riparikavereiden tapaamista, ehtoollishetki, ruokaa sekä livemusiikkia, jota tarjoilee bändi nimeltä KLS.! (bändin musaa löytyy Spotifystä ja Youtubesta sekä osoitteesta www.kls.fi). Pätkiksessä alkaa myös ilmoittautuminen isoskoulutukseen ja Maata Näkyvissä-festareille. Lisäksi tarjolla on tietoa syksyn toiminnasta, kuten leireistä, kerhonohjauksesta, nuortenilloista, retkistä, bänditoiminnasta ja monenlaisesta muustakin! Pätkiksen jälkeisellä viikolla alkavat jälleen pyöriä nuortenillat keskiviikkoisin Rykmentinpuistossa ja perjantaisin Jokelassa. Jos et pääse mukaan Pätkikseen, voit ilmoittautua isoskoulutukseen Tuusulan seurakunnan nettisivuilla (ilmoittautuminen alkaa Pätkiksen aikaan). Sieltä löydät myös ajantasaisimman tiedon kaikesta toiminnasta sekä työntekijöiden yhteystiedot. Nettisivujen osoite on www.tuusulanseurakunta.fi/nuoret Lue lisää Pätkiksestä!

Rusutjärven leirikoti, Hämeentie 44, 04300 Tuusula
Ke 30.8.2017 18:00
Rykmentinpuisto
Nuorteniltoihin on lämpimästi tervetullut jokainen omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutustellaan, ehkä pelaillaan tai leikitään, juodaan kahvia ja syödään keksejä, lauleskellaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.
Pe 1.9.2017 18:00–21:30
Aunela, Jääkärinpolku 1, Tuusula
Toivon huone Aunelassa, Jääkärinpolku 1, klo 18-21.30. Luvassa pikku purtavaa, kohtaamisia ja kristillistä toivoa. Tervetuloa.
Pe 1.9.2017 18:00

Ke 6.9.2017 18:00