Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Hellurei!

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

Nuortenillat alkaa

Nuokkarissa eli Hyrylän seukkarin nuorisotilassa perjantaina 6.9. klo 18-21.

Koukkarissa (nimi vielä hakee muotoaan :D ) eli Jokelan keskustan uudessa Kotikirkossa keskiviikkona 11.9. klo 18-21.

Iltojen sisällöt/teemat vaihtelevat ja joissakin illoissa Hyrylässä on myös nuorisotilan yhteydessä oleva sauna lämpimänä eli tarjolla on mahdollisuus naisten tai miesten saunavuoroon.

Liity Whatsapp-ryhmään

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Ryhmään pääset liittymään kysäisemällä joltakin nuorisotiimin työntekijältä kutsun!

Seuraa menoja ja meininkejä Instassa ja Snäpissä

Instasta saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä on meneillään! Meidän insta on star_christ.

Pistä snäpäten! Elisa snäppää ammattilaisen tavoin srk_elisa, Mira yrittää tunnarilla Mira Tuusulansrk

Tulevia tapahtumia

Ke 23.10.2019 18:00
Pe 25.10.2019 18:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ke 30.10.2019 18:00
Jokelan kirkko - Takkahuone

Nuortenillassa luvassa karaoke-ilta: musiikkia ja laulua singstarin ja gospelkaraoken pohjalta.
Pe 1.11.2019 18:00

La 2.11.2019 08:00–
Su 3.11.2019
Isoskoulutusleiri Ristiniemi
Ristiniemi
Ryhmänohjaaja- ja isoskoulutuksessa oleville nuorille tarkoitettu koulutuksellinen leiri, jossa opetellaan kerhonohjaajana ja isosena tarvittavia taitoja. Leiri on ilmainen osallistujille.
Ke 6.11.2019 18:00
Pe 8.11.2019 18:00

Ke 13.11.2019 18:00
Jokelan kirkko - Takkahuone
Nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, juodaan kahvia ja teetä, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa. Tässä nuortenillassa vietetään medistä eli köllötetään patjoilla ja kuunnellaan rauhallinen medishartaus.
La 16.11.2019 06:00–
Su 17.11.2019
Maata Näkyvissä
Muu tila
Nuorten retki Turkuun kristillisille Maata Näkyvissä- festareille lauantain ajaksi. Lähtö Seurakuntatalon pihasta klo 6.00 aamulla ja paluu sunnuntain puolella klo 03.00 yöllä.
Ke 20.11.2019 18:00
Ke 20.11.2019 18:30
Ehtoollisavustajien koulutus
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Tervetuloa ehtoollisavustajakoulutukseen. Koulutuksessa saat tietoa ehtoollisen taustoista ja merkityksestä sekä käytännön harjoitusta. Koulutuksen myötä saat oikeuden toimia ehtoollisavustajana Tuusulan seurakunnan messuissa. Tarkempia tietoja pastori Sini Honkanen 0400804504.

Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Pe 22.11.2019 18:00–19:30
Juhani Tikkasen konsertti
Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio)
Mies ja kitara. Juhani Tikkasen konsertti auditoriossa klo 18-19.30. Ilmainen sisäänpääsy.

Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Pe 22.11.2019 18:00

Ke 27.11.2019 18:00
Pe 29.11.2019 18:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)

Tässä nuortenillassa aiheena on kehopositiivisuus ja illassa on mahdollisuus miesten ja naisten omaan saunavuoroon. Naiset voivat halutessaan ottaa mukaan kynsilakkoja ym. kauneudenhoitovälineitä ja viettää kauneushetken saunapuolen sohvatilassa oman saunavuoronsa aikana ja sen jälkeen.