Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Nuorisotyössä odotamme juuri sinua, rippikoulun käynyt nuori, viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

**************************************************************

Kesän 2017 apuohjaajat ja isoset on valittu. Löydät listan tämän sivun alalaidasta.

Tänä vuonna valitettavasti hakijoita oli enemmän kuin töitä, joten kaikille ei riittänyt apuohjaaja- tai isospaikkaa.

Kysymyksissä tai perumisissa ota yhteys Miraan p. 0400 637 456.

☂☀ NUORTENILLAT JA ILTAKIRKOT ☀☂

Nuortenillat klo 18-21 keskiviikkoisin Lahelan Tertussa ja perjantaisin Jokelassa. Noin kerran kuussa on nuorten iltakirkot keskiviikkona Tuusulan kirkossa ja perjantaina Jokelassa, päivämäärät nuortenilta-sivuilla.

HUOM! Kellokosken tiistain nuortenillat järjestetään kevään aikana kerran kuussa. Toiveita mm. Kelliksen suhteen saa heittää työntekijöille tai nuorten palautepostiin !

PopUp Toivon Huone

PopUp Toivon Huone tarjoaa pikku purtavaa, kohtaamisia ja kristillistä toivoa. Olemme auki Aunelassa.Tule pistäytymään.

**************************************************************

Tuusula on vuoden 2016 Festariseurakunta!

Emme jääneet tyhjin käsin Maata Näkyvissä-reissulla, vaan nappasimme Vuoden 2016 Festariseurakunta-tittelin pokaaleineen, hiphiphei! Katso artikkeli tästä ja kurkkaa lisää instasta ja Facebookista! Eikä siinä vielä kaikki, nappasihan pingiskingimme Juho Tuusulalle sijan neljän parhaan joukossa festaripingiksen alku-ja välieristä! Näillä ja muilla hauskoilla muistoilla sitä jaksaa taas pitkälle, hyvä me, hyvä nuoret ja hyvä Tuusulan seurakunta!

**************************************************************

Nyt ollaan myös snapchatissa eli snäpissä!

Tuusulan seurakunnan nuorisotyössä snäppäillään nyt käyttäjätunnuksen star.christ kautta!

Tulevia tapahtumia

Pe 11.8.2017 18:00
Taiteiden yö
Tuusulan kirkko
Tervetuloa Taiteiden yöhön Tuusulan kirkon vaiheille. Luvassa on konsertteja ja yhteistä puuhaa.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Ke 30.8.2017 18:00
Rykmentinpuisto
Nuorteniltoihin on lämpimästi tervetullut jokainen omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutustellaan, ehkä pelaillaan tai leikitään, juodaan kahvia ja syödään keksejä, lauleskellaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.
Pe 1.9.2017 18:00

Ke 6.9.2017 18:00