Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Hellurei!

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

Kaikille avoimet kesänuortenillat joka viikko 26.6. alkaen!

Kesänuortenillat alkavat keskiviikkona 26.6. klo 18-21 Rusutjärven leirikodilla (Hämeentie 44) ja jatkuvat joka keskiviikko 28.8. asti.

HUOM! Poikkeuksista ilmoitetaan whatsappin ja instan kautta.

PÄTKIS eli nuorisotyön syksyn startti Russalla 28.8.!

Syyskauden aloittaa jälleen ryminällä Pätkis-tapahtuma, joka järjestetään Russalla keskiviikkona 28.8. klo 18-21! Iltaan kutsutaan erityisesti kaikkia tämän vuoden rippikoululaisia, isosia ja appareita, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita mukaan. Illassa on yhteistä ohjelmaa, pelailua, ripareilta tuttuja leikkejä ja tietenkin loistavaa seuraa! Lisäksi tarjolla on purtavaa ja halutessaan voi käydä saunassa ja pulahtaa järvessä - tai vaikka suppailla!

Pätkiksessä ilmoittaudutaan ROKkiin eli ryhmänohjaajakoulutukseen, joka pitää käydä, jos haluat toimia isosena ripareilla tai kouluikäisten leireillä taikka kerhonohjaajana. Lisäksi Pätkiksessä alkaa ilmoittautuminen syyskuun metsäretkelle sekä Maata Näkyvissä-festareille.

Pätkiksessä vietetään myös Hannun läksiäisiä.

Liity Whatsapp-ryhmään

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Ryhmään pääset liittymään kysäisemällä joltakin nuorisotiimin työntekijältä kutsun!

Seuraa menoja ja meininkejä Instassa ja Snäpissä

Instasta saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä on meneillään! Meidän insta on star_christ.

Pistä snäpäten! Elisa snäppää ammattilaisen tavoin srk_elisa, Mira yrittää tunnarilla Mira Tuusulansrk

Kysely seurakunnan nuorten toiminnasta!

Haluaisimme kovasti kuulla sinun ajatuksiasi ja toiveitasi liittyen Tuusulan seurakunnan nuorisotyöhön. Toivoisimmekin sinun käyttävän muutaman minuutin ja vastaamaan alta löytyvään kyselyyn, jotta osaamme paremmin kehittää toimintaa. Kyselyyn vastataan nimettömästi.

Kiitos jo etukäteen! Meitä saa myös aina tulla nykäisemään hihasta tai heittää viestillä, jos haluat kertoa ideoitasi ja ajatuksiasi :)

Tulevia tapahtumia

Ke 28.8.2019 18:00
Kesänuortenilta
Rusutjärven leirikoti
Kesän nuortenillat pidetään Rusutjärven leirikodilla (Hämeentie 44). Kesänuokkarissa on yhteistä ohjelmaa, mahdollisuus nähdä riparikavereita, käydä uimassa ja saunassa, paistaa makkaraa ja viettää kaikin puolin mukava ilta vanhojen tuttujen ja uusien tyyppien seurassa. Tervetuloa mukaan!

Rusutjärven leirikoti, Hämeentie 44, 04300 Tuusula
Pe 6.9.2019 18:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, juodaan kahvia ja teetä, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ke 11.9.2019 18:00
Pe 13.9.2019 18:00