Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

**************************************************************

Kesänuortenillat alkavat viikolla 26!

Kesällä nuorteniltoja vietetään Rusutjärven  leirikodilla  (Hämeentie 44) keskiviikkoisin klo 18-21. Kesänuorteniltoja on 27.6 - 29.8.

!!Whatsapp-ryhmä!!

Yleisön pyynnöstä nyt on olemassa Tuusulan seurakuntanuorten avoin Whatsapp-ryhmä! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms. Mukaan pääset tästä linkistä:

PopUp Toivon Huone

PopUp Toivon Huone tarjoaa pikku purtavaa, kohtaamisia ja kristillistä toivoa. Olemme auki Aunelassa.Tule pistäytymään.

**************************************************************

Nyt ollaan myös snapchatissa eli snäpissä!

Tuusulan seurakunnan nuorisotyössä snäppäillään!

• Nea on neppissyrj
  • Rosa on rosawink

Lisääppä ihmeessä ja pistä snäpäten! :)

Tulevia tapahtumia

Su 23.9.2018 12:15
Lähetyslounas
Kellokosken seurakuntatalo
Messun jälkeen n. klo 12.15 lounas etiopialaisittain seurakuntatalolla (5e). Mukana Etiopian lähetti Päivi Anttila.
Ilmoittaudu mielellään ennakkoon lounaalle emäntää varten: johanna.makkonen@evl.fi, p. 040-740 8191

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski