Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Nuorisotyössä odotamme juuri sinua, rippikoulun käynyt nuori, viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

!!Whatsapp-ryhmä!!

Yleisön pyynnöstä nyt on olemassa Tuusulan seurakuntanuorten avoin Whatsapp-ryhmä! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms. Mukaan pääset tästä linkistä:

☂☀ NUORTENILLAT ☀☂

Nuortenillat alkavat taas viikolla 35. Niitä pidetään kahdesti viikossa klo 18-21: keskiviikkoisin Rykmentinpuiston uudessa nuorisotilassa ja perjantaisin Jokelan kirkolla.

PopUp Toivon Huone

PopUp Toivon Huone tarjoaa pikku purtavaa, kohtaamisia ja kristillistä toivoa. Olemme auki Aunelassa.Tule pistäytymään.

**************************************************************

Nyt ollaan myös snapchatissa eli snäpissä!

Tuusulan seurakunnan nuorisotyössä snäppäillään nyt käyttäjätunnuksen star.christ kautta!

Tulevia tapahtumia

Ke 25.10.2017 18:00
Nuorisotila
Aiheena erilaisuus: miksi ihmiset ovat erivärisiä? Miksi Jumala loi oikea- ja vasenkätiset?

Nuorteniltoihin on lämpimästi tervetullut jokainen omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutustellaan, ehkä pelaillaan tai leikitään, juodaan kahvia ja syödään keksejä, lauleskellaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.
Pe 27.10.2017 18:00–21:30
Aunela, Jääkärinpolku 1, Tuusula
Toivon huone Aunelassa, Jääkärinpolku 1, klo 18-21.30. Luvassa pikku purtavaa, kohtaamisia ja kristillistä toivoa. Tervetuloa.
Pe 27.10.2017 18:00
Iltakirkko + nuortenilta!

Pe 27.10.2017 20:00
Iltakirkko ja ehtoollinen
Toimittaa pastori: Savola Johan

Ke 1.11.2017 18:00
Nuorisotila
Aiheena kirkon historia: mikä on vanhin vielä seisova kirkko? Milloin Jokelan kirkko on rakennettu? Millainen on kirkon historia?

Pe 3.11.2017 18:00–21:30
Pe 3.11.2017 18:00
Jokelan kirkko
Aiheena Raamattu: Monelleko kielelle Raamattu on käännetty? Kuka oikeasti kirjoitti Raamatun? Jos ei ole rahaa Raamattuun, mistä sen saa?

Ke 8.11.2017 18:00
Nuorisotila
Aiheena avioliitto: pitäisikö tasa-arvoinen avioliitto hyväksyä? Mitä mieltä kirkossa siitä ollaan?

Pe 10.11.2017 18:00–21:30
Pe 10.11.2017 18:00
Jokelan kirkko
Aiheena huumorin rajat: Millainen huumori on sopivaa? Mistä ei saa tehdä pilaa? Onko moraalitonta heittää mustaa huumoria?

Ke 15.11.2017 18:00
Nuorisotila
Aihe: Miksi ja miten ihmisiä hyväksikäytetään? Miten hyväksikäytöstä voisi päästä eroon? Miten voisin auttaa?

Pe 17.11.2017 18:00–21:30
Ke 22.11.2017 18:00
Nuorisotila
Aihe: Miksi roskaruoka on parempaa kuin terveellinen ruoka? Miksi jokin haitallinen houkuttaa ja koukuttaa? Mitä tarkoittaa, että ruumis on temppeli?

Pe 24.11.2017 18:00–21:30
Pe 24.11.2017 18:00
Jokelan kirkko
Nuortenilta + iltakirkko! Mukana illassa myös ystävyysseurakuntalaisiamme Unkarista.

docx liite

KESÄN 2017 APUOHJAAJAT JA ISOSET