Nuoret
Nuorisotoiminnan viikko-ohjelma toistaiseksi

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille!
Kesäkuussa siirrymme vihdoin live-tapaamisiin 50 henkilön kokousrajoitusta, turvavälejä ja hygieniaa kunnioittaen.

Kesällä nuortenillat alkavat pyöriä Rusutjärven leirikodilla (Hämeentie 44) keskiviikkoisin juhannusviikosta 17.6. alkaen klo18-21.00 elokuun loppuun 26.8. saakka.

Tervetuloa mukaan! Täällä ollaan sua varten! Aina saa ottaa muutenkin yhteyttä ja tulla juttelemaan kaikenlaisista asioista! :)

Mira p. 040 593 4538

Mirkka p. 040 063 7456

Rosa p. 040 571 2028

★ Hellurei!

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

► KESÄN 2020 NUORTEN TOIMINTA

Kun 50 henkilön maksimimäärä Rusutjärvellä on täynnä, jätämme Rusutjärven tien viereen, päätien varteen kyltin tai standin, jossa kerromme, että Rusutjärvi on nyt täynnä, emmekä voi ottaa enempää väkeä mukaan. Toivotaan, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan!

Ohjelmassa mm. suppausta, uimista (ilman saunaa), grillausta, pelailua ja yhdessäoloa. Ilta päättyy hartauteen. Ohjelmaa toteutetaan max. 10 hengen ryhmissä, hartaus ulkona sovelletusti.

Discord hiljenee kesän ajaksi, mutta mikään ei estä liittymästä itse esim. sunnuntai-messujen jälkeisille virtuaalikahveille Tuusulan seurakunnan discordiin höpötys-kanavalle.

Instaa yms. päivitetään kesänkin aikana, joten pysykää kuulolla :)

► KESÄN 2020 ISOS- JA APUOHJAAJAT

Valinnat löydät täältä.

Liity Whatsapp-ryhmään

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Ryhmään pääset liittymään kysäisemällä joltakin nuorisotiimin työntekijältä kutsun!

Seuraa menoja ja meininkejä Instassa ja Snäpissä

Instasta saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä on meneillään! Meidän insta on star_christ.

Pistä snäpäten! Elisa snäppää ammattilaisen tavoin srk_elisa, Mira yrittää tunnarilla Mira Tuusulansrk

Tulevia tapahtumia

La 12.9.2020 09:00
Nuorten metsäretki / pyhiinvaellus
Kattilajärvi Nuuksio, nuorten perinteinen metsäretki ja pyhiinvaellus.