Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Hellurei!

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

Kaikille avoimet nuortenillat joka viikko!

Syyskaudella nuorteniltoja vietetään keskiviikkoisin klo 18-21 Jokelan kirkolla (Kouluraitti 11) ja perjantaisin samaan aikaan Hyrylän seukkarin nuortentilassa (Rykmentintie 34).

HUOM! Poikkeuksista ilmoitetaan whatsappin ja instan kautta.

Liity Whatsapp-ryhmään

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Mukaan pääset tästä linkistä.

Seuraa menoja ja meininkejä Instassa ja Snäpissä

Instasta saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä on meneillään! Meidän insta on star_christ.

Pistä snäpäten! Meidät löytää myös Snäpistä:

• Rosa on rosawink
  • Elisa on srk_elisa

Tulevia tapahtumia

Ke 24.10.2018 18:00
Jokelan kirkko
Heippa! Nuorteniltoihin ovat tervetulleita kaikki juuri sellaisina kuin ovat! Tuu näkemään kavereita, pelailemaan, kahvittelemaan, keskustelemaan ja hiljentymään.
Aiheena anteeksianto?=o

Pe 26.10.2018 18:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Aiheena uskontunnustus. Mitä uskontunnustuksella oikeastaan tarkoitetaan?

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ke 31.10.2018 18:00
Jokelan kirkko
Aiheena kahden valtakunnan alaisena!

Pe 2.11.2018 18:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Aiheena seurakuntavaalit! Tuu kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten pystyt vaikuttamaan seurakunnassa.
Tilaisuus on auditoriossa.
Tervetuloa!

Ke 7.11.2018 18:00
Jokelan kirkko
Aiheena Raamattu ja muukalaiset!

Pe 9.11.2018 18:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Aiheena kuolemasta elämään. Mitä meille on luvattu?

Ke 14.11.2018 18:00
Aiheena valvokaa!

Ke 21.11.2018 18:00
Jokelan kirkko
Aiheena Kristityt ja esivalta!

Pe 23.11.2018 18:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Aiheena Raamattu ja Koraani. Kahden uskonnon pyhät kirjat tarkastelussa.

Ke 28.11.2018 18:00
Abortti ja eutanasia!

Pe 30.11.2018 18:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Aiheena adventti ja joulunaika. Leivotaan joulutorttuja! :)

Ke 5.12.2018 18:00
Jokelan kirkko
Aiheena Synti ja lankeemus!

Ke 12.12.2018 18:00
Jokelan kirkko
Aiheena diakonia, miten voin auttaa!