Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Hellurei!

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

Kaikille avoimet nuortenillat joka viikko!

Kevätkaudella nuorteniltoja vietetään keskiviikkoisin klo 18-21 Jokelan kirkolla (Kouluraitti 11) ja perjantaisin samaan aikaan Hyrylän seukkarin nuortentilassa (Rykmentintie 34).

HUOM! Poikkeuksista ilmoitetaan whatsappin ja instan kautta.

Liity Whatsapp-ryhmään

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Ryhmään pääset liittymään tästä linkistä: https://chat.whatsapp.com/Ly803aT6Fou1DpsFLrhK6N

Seuraa menoja ja meininkejä Instassa ja Snäpissä

Instasta saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä on meneillään! Meidän insta on star_christ.

Pistä snäpäten! Meidät löytää myös Snäpistä:

• Elisa on srk_elisa
  • Hannu on wakilampi

Tulevia tapahtumia

Su 17.3.2019 11:00
Tasauspäivän Etiopialainen lounas
Seurakuntakeskus - Manna (Ruokasali)
Tasauspäivän ETIOPIALAINEN LOUNAS klo 11-14
Ilmoittaudu mukaan tekemään ja syömään etiopialainen lounas. 5e/hlö. (Ilmoittautuminen nettilinkin kautta ma 11.3. mennessä. Linkki tulossa).
Lisätietoja Johanna Makkonen: johanna.makkonen@evl.fi tai p. 040-740 8191

Seurakuntakeskus - Manna (Ruokasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Su 17.3.2019 14:15
Taiteellinen TasausTuokio
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Klo 14.15-15.30 Taiteellinen TasausTuokio Tuusulan seurakuntakeskuksessa
Mukana trubaduuri Rasmus Mäntymaa, nuorten lauluryhmä&kanttori Riina Haapaniemi, Kaaresojat, Pirkko ja Matti Nummela, kirkkoherra Ulla Rosenqvist ja Johanna Makkonen. Musiikkia, laulua, tasausterveiset Etiopiasta, rukoustanssia, rohkaisevia sanoja. Tilaisuus päättyy kahveihin. Mahdollisuus lahjoittaa Suomen Lähetysseuran Tasauskeräykseen.

Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula