Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Hellurei!

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

Kysely seurakunnan nuorten toiminnasta!

Haluaisimme kovasti kuulla sinun ajatuksiasi ja toiveitasi liittyen Tuusulan seurakunnan nuorisotyöhön. Toivoisimmekin sinun käyttävän muutaman minuutin ja vastaamaan alta löytyvään kyselyyn, jotta osaamme paremmin kehittää toimintaa. Kyselyyn vastataan nimettömästi.

Kiitos jo etukäteen! Meitä saa myös aina tulla nykäisemään hihasta tai heittää viestillä, jos haluat kertoa ideoitasi ja ajatuksiasi :)

Kaikille avoimet kesänuortenillat joka viikko 26.6. alkaen!

Kesänuortenillat alkavat keskiviikkona 26.6. klo 18-21 Rusutjärven leirikodilla (Hämeentie 44) ja jatkuvat joka keskiviikko 28.8. asti.

HUOM! Poikkeuksista ilmoitetaan whatsappin ja instan kautta.

Liity Whatsapp-ryhmään

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Ryhmään pääset liittymään kysäisemällä joltakin nuorisotiimin työntekijältä kutsun,

Seuraa menoja ja meininkejä Instassa ja Snäpissä

Instasta saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä on meneillään! Meidän insta on star_christ.

Pistä snäpäten! Meidät löytää myös Snäpistä:

• Elisa on srk_elisa
  • Hannu on wakilampi

Tulevia tapahtumia

Ke 26.6.2019 18:00
Rusutjärven leirikoti
Kesän nuortenillat pidetään Rusutjärven leirikodilla (Hämeentie 44). Kesänuokkarissa on yhteistä ohjelmaa, mahdollisuus nähdä riparikavereita, käydä uimassa ja saunassa, paistaa makkaraa ja viettää kaikin puolin mukava ilta vanhojen tuttujen ja uusien tyyppien seurassa. Tervetuloa mukaan!

Ke 3.7.2019 18:00

Ke 10.7.2019 18:00

Su 14.7.2019 08:30
Polkupyöräpyhiinvaellus Sipoon vanhaan kirkkoon
Polkupyöräpyhiinvaellus Sipoon vanhaan kirkkoon.
Ke 17.7.2019 18:00

Ke 24.7.2019 18:00

Ke 31.7.2019 18:00

Ke 7.8.2019 18:00

Ke 14.8.2019 18:00

Ke 21.8.2019 18:00

Ke 28.8.2019 18:00

Pe 6.9.2019 18:00
Nuortenilta
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, juodaan kahvia ja teetä, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ke 11.9.2019 18:00
Jokelan evakko
Pe 13.9.2019 18:00