Nuoret
Nuorten talvi ja kevät 2024!

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille!

Täällä ollaan sua varten! Aina saa ottaa muutenkin yhteyttä ja tulla juttelemaan kaikenlaisista asioista! :)

Krista p. 040 1584447

Sinimarja p. 040 5934538

Sonja p. 040 0637456

Häsä p. 0400 775 854

★ Hellurei! ★

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan ROK-koulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voit keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Ryhmään pääset liittymään kysäisemällä joltakin nuorisotiimin työntekijältä kutsun!

Meidät tapaa myös instassa; star_christ ja tiktokissa; tuusulan.seurakunta

Tulevia tapahtumia

La 7.9.2024 10:00
Luojan luomaa - ilmastotapahtuma
Jokipaltio (Auditorio)
Tule mukaan ilmastopäivään, jossa voit kiertää yhdistysten ja järjestöjen esittelypisteillä, osallistua toimiin puhtaamman ilman puolesta ja kuunnella asiantuntijoilta \"mitä voimme vielä tehdä\". Pääpuhujana Emeritusprofessori, ilmastoasiantuntija Markku Ollikainen Helsingin Yliopistosta. Muut asiantuntijapuhujat julkaistaan myöhemmin.
Päivässä mukana myös nukketeatteri Pelikaani, Tuusulan lukion nuoret sekä useita järjestöjä ja yhdistyksiä. Esillä Tuusulan seurakunnan eri ryhmien yhteinen roskataidenäyttely.
Ilmastoystävällinen keittolounas 5€, tapahtuma on muuten maksuton.

Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula

KOULUKAHVIT:

Kuukauden ensimmäinen tiistai Kellokosken yläasteella klo 12-13

Kuukauden viimeinen torstai Hyrylän yläasteella klo 10.45-11.45

Joka toinen viikko torstaisin Jokelan yläasteella klo 11-12

Tule moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumisia nuorisotyönohjaajien kanssa teen ja kahvin merkeissä!