Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Hellurei!

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

Kaikille avoimet nuortenillat joka viikko!

Syyskaudella nuorteniltoja vietetään keskiviikkoisin klo 18-21 Jokelan kirkolla (Kouluraitti 11) ja perjantaisin samaan aikaan Hyrylän seukkarin nuortentilassa (Rykmentintie 34).

HUOM! Poikkeuksista ilmoitetaan whatsappin ja instan kautta.

Liity Whatsapp-ryhmään

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Meillä ei ole tällä hetkellä käytössä vapaata kutsulinkkiä. Jos haluat liittyä ryhmään, pyydä jotakuta kaveria tai seurakunnan nuorisotyöntekijää lisäämään sinut.

Seuraa menoja ja meininkejä Instassa ja Snäpissä

Instasta saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä on meneillään! Meidän insta on star_christ.

Pistä snäpäten! Meidät löytää myös Snäpistä:

• Rosa on rosawink
  • Elisa on srk_elisa

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.