Nuoret

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille! Täältä löydät tiedot kaikesta nuorten toiminnasta.

★ Nuorisotyössä odotamme juuri sinua, rippikoulun käynyt nuori, viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

Nuorisotilan uusi nimi!

Tuusulan seurakunnan uusi nuorisotila sai joulukuussa nimen Christ Gang House. Nimiehdotuksia sai lähettää 7.12. saakka, jonka jälkeen työalaryhmä valkkasi ehdotuksista viisi parasta, joista äänestettiin.

!!Whatsapp-ryhmä!!

Yleisön pyynnöstä nyt on olemassa Tuusulan seurakuntanuorten avoin Whatsapp-ryhmä! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms. Mukaan pääset tästä linkistä:

☂☀ NUORTENILLAT ☀☂

Nuortenillat alkavat taas viikolla 3. Niitä pidetään kahdesti viikossa klo 18-21: keskiviikkoisin Rykmentinpuiston uudessa nuorisotilassa ja perjantaisin Jokelan kirkolla.

PopUp Toivon Huone

PopUp Toivon Huone tarjoaa pikku purtavaa, kohtaamisia ja kristillistä toivoa. Olemme auki Aunelassa.Tule pistäytymään.

**************************************************************

Nyt ollaan myös snapchatissa eli snäpissä!

Tuusulan seurakunnan nuorisotyössä snäppäillään!

• Mirkan löydät tunnuksella solagratia777
  • Nea on neppissyrj
  • Rosa on rosawink

Lisääppä ihmeessä ja pistä snäpäten! :)

Tulevia tapahtumia

Ke 24.1.2018 18:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Nuorteniltoihin on lämpimästi tervetullut jokainen omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutustellaan, ehkä pelaillaan tai leikitään, juodaan kahvia ja syödään keksejä, lauleskellaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ke 24.1.2018 20:00
Iltakirkko ja ehtoollinen
Toimittaa pastori: Hollo Janne
Kanttorina: Haapaniemi Riina

Pe 26.1.2018 18:00

Ke 31.1.2018 18:00

To 1.2.2018 18:00
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Kuuden illan L10T -valmennus rohkaisee osoittamaan Jumalan rakkautta arjessa ja kutsumaan toisia hyvän Jumalan yhteyteen. Yksinkertaiset askeleet auttavat kristittyjä elämään uskoaan todeksi arjessaan ja itselle sopivalla tavalla. Kouluttajana Mikko Matikainen Kansan Raamattuseurasta. Illat järjestetään uudessa seurakuntakeskuksessa maanantaisin ja torstaisin. Ensimmäinen ilta on to 1.2. klo 18-20.30. Muut illat: 5. ja 15.2. sekä 1., 5. ja 15.3. Ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja Johanna Makkonen, johanna.makkonen@evl.fi tai p. 040-740 8191.

Pe 2.2.2018 18:00

Pe 2.2.2018 18:00
Toivon Huone
Aunela, Jääkärinpolku 1
Toivon huone Aunelassa, Jääkärinpolku 1. Pikku purtavaa, kohtaamisia ja kristillistä toivoa. Tervetuloa!
Ma 5.2.2018 18:00
Ke 7.2.2018 18:00