Nuoret
Nuorisotoiminnan viikko-ohjelma toistaiseksi

Nuoret

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten sivuille!
Kaikki nuorisotoiminnan live-kokoontumiset on tällä hetkellä peruutettu toukokuun loppuun saakka vallitsevan tilanteen vuoksi!

Linkin virtuaaliselle Discord-alustalle saat nuorisotyönohjaajilta pyytämällä tai Tuusulan seurakuntanuoret -whatsapp-ryhmästä.

Me ollaan täällä sua varten! Aina saa ottaa yhteyttä ja tulla juttelemaan kaikenlaisista asioista! :)

Mira p. 040 593 4538

Mirkka p. 040 063 7456

Rosa p. 040 571 2028

★ Hellurei!

Nuorisotyössä odotamme juuri sinua viettämään aikaa nuorteniltoihin ympäri Tuusulaa, osallistumaan isoskoulutukseen ja nuorten omiin ryhmiin sekä lähtemään mukaan erilaisille leireille ja retkille. ★

► KESÄN 2020 ISOS- JA APUOHJAAJAHAKU

Haussa on nuorisotyössä tarjolla olevat kesähommat; ripareiden isoset ja apparit, Russan leirien isoset, kesäkerhon apuohjaajat sekä kesän Russan nuorteniltojen isäntä/emäntä ja apparit.

Hakuaika 15.3.-5.4.

Hakemaan pääset tästä.

Lisätiedot Tommilta (Russan leirit ja kesäkerho) ja Miralta (riparit ja nuortenillat)

Liity Whatsapp-ryhmään

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan nuorten avoimeen Whatsapp-ryhmään! Siellä voi keskustella, kysellä ja saada tietoa kaikesta seurakunnan nuorten toiminnasta, kuten leireistä, retkistä, laneista yms.

Ryhmään pääset liittymään kysäisemällä joltakin nuorisotiimin työntekijältä kutsun!

Seuraa menoja ja meininkejä Instassa ja Snäpissä

Instasta saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä on meneillään! Meidän insta on star_christ.

Pistä snäpäten! Elisa snäppää ammattilaisen tavoin srk_elisa, Mira yrittää tunnarilla Mira Tuusulansrk

Tulevia tapahtumia

Ke 1.4.2020 18:00–21:00
Muu tila
Discord -nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään ja nimellään! Illoissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, juodaan omasta kupista kahvia ja teetä, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.
Pe 3.4.2020 18:00–21:00
Muu tila
Discord nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään ja omalla nimellään! Illoissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, juodaan kahvia ja teetä omista kupeista, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.
Ke 8.4.2020 18:00–21:00
Ke 15.4.2020 18:00–21:00
Pe 17.4.2020 18:00–21:00
Ke 22.4.2020 18:00–21:00
Pe 24.4.2020 17:30
PERUTTU Roskaa, Ruokaa ja Riimejä
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
TAPAHTUMA PERUTTU
Klo 17 alkaen kerätään roskia ja ulkoillaan
klo 18 keitto tarjolla (yli 18-v ruokamaksu 2€) Ruokailu Mannassa
klo 19 vieraana Pekka Simojoki kitaroineen

Nuoret mukana klo 17.30 Rosan ja Miran kanssa!

Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Pe 24.4.2020 18:00–21:00
Ke 29.4.2020 18:00–21:00
Ke 6.5.2020 18:00–21:00