Verksamhet

Verksamhet

Svenskspråkiga verksamheten är en del i församlingens vardag. Vi samarbetar med Kievari Daghem och Klemetskogs skola. Skriftskolan ordnas i samarbete med Vanda svenska församling. Om du vill ha tvåspråkiga förrättningar eller själavård på svenska är det möjligt. Vi
står för Kyrkpressens prenumeration för dig, meddela om intresset.

Svenskspråkiga gudstjänster ordnas ungefär en gång i månaden terminvis. Klemetsog Kyrkosångare verkar med som kör.

Vi är i Facebook.

Kyrkan i Finland

Klemetskog kyrkosångare

Klemetskog Kyrkosångare är svenska kören som medverkar i gudstjänsterna och i de vackraste julsångerna. Kören tränar i Lahelan Terttu.

Påskdagens gudstjänst

Gudstjänst kl 13 från Tusby kyrka.

Kantorn Riina Haapaniemi och musiker Make Perttilä, pastorer Tiina Eriksson och Satu Mäkinen.

Vi sjunger psalmer

• 95 Detta är den stora dagen
  • 704 Gud, vår Far
  • 717 Lova Herren, min själ
  • 153 Måne och sol. Rätten att publicera psalmen på webben saknas
  • 91 Uppstånden är vår Herre Krist
  • 852 Dina händer är fulla av blommor.  Rätten att publicera psalmen på webben saknas.
  • 303 Halleluja, Sjung om Jesus. Rätten att publicera psalmen på webben saknas.

Vi samlar inte upp erbjudande. Du kan delta i Kyrkans Utlandshjälp samling för att främja u-landskvinnornas företagande och utkomstmöjligheter.

Tulevia tapahtumia

La 31.10.2020 13:00–14:30
Högmässa
Paijalan kappeli - Kappelisali