Yhteisvastuu

Kanttoreiden avantopäiväksi on sovittu 27.3. klo 11.30. Näyttää siltä, että kohta on Remu-koiran vuoro valmistautua villasukkatestiin.

Yhteisvastuukeräys

5000 euroa on tullut täyteen, joten kanttorit pulahtavat avantoon ke 27.2. klo 11.30. Paikka on vielä hakusessa, mutta ilmoitetaan heti kun se selviää. Saa tulla kannustamaan!

Yhteisvastuukeräys on lähimmäisenrakkauden kansanliike. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon järjestämä keräys auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Tämän vuoden keräyksellä tuemme lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja ulkomailla.

Keräys käynnistyy tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 3.2.2019 ja kestää Tuusulassa toukokuun loppuun. Valtakunnallinen keräys kestää koko vuoden.

Tuusulan keräystavoite 20 000€

Pyrimme Tuusulassa saamaan keräyksellä 20 000 euroa täyteen. Keräyssumman kertymistä voit seurata näiltä sivuilta.

Kannustimena tavoitteen saavuttamiseksi osa työntekijöistä on lupautunut Yhteisvastuuyllättäjäksi seuraavasti:

• 5 000€ kantorit (tai ainakin osa heistä) menevät avantoon
  • 7 500€ viestinnän assistentti Remu-koira suorittaa villasukkatestin
  • 10 000€ pappimme Miika Masih antaa leikkauttaa partansa
  • 12 500€ diakoniatyöntekijät siivoavat Hyrylän keskustan roskista eläinpuvuissa
  • 15 000€ kirkkoherramme Ulla soittaa ukulelea
  • 17 000€ lattaritanssitunti Hyrylä torilla. Lastenohjaaja Maari toimii ohjaajana, lastenohjaajat toimivat kuorona.
  • 18 000€ Tommi Aulasmaa ja Birgitta Kokko tandempyöräilevät Tuusulanjärven ympäri.
  • 20 000€ yllätys, yllätys, kerrotaan myöhemmin.

Lahjoita Tuusulan seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen

Lipaskeräykseen

Lipaskerääjät ovat liikkeellä ympäri Tuusulaa viikolla 6 eli 4.-10.2.2019.

Jos haluat kerääjäksi, ota yhteyttä oman alueesi diakoniatyöntekijään!

Pankissa viitenumerolla

Tee lahjoitus Tuusulan seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen. Käytä lahjoituksessa alla olevia tietoja.

• Saaja: Yhteisvastuukeräys
  • Tilinumero: FI16 2089 1800 0067 75
  • Viitenumero: 308595

Käyttämällä viitenumero lahjoituksesi ohjautuu Tuusulan seurakunnan keräystulokseen.

Verkossa

Voit lahjoittaa myös verkossa. Pääset eteenpäin klikkaamalla myös oikealla olevaa kuvaketta.

Kiitos lahjoituksestasi.

Tulevia tapahtumia

La 23.2.2019 10:00–15:00
Vohvelimyynti
Kirkkotupa
Talvisen ulkoilun Tuusulanjärvellä kruunaa tietysti herkulliset vohvelit! Myymme vohveleita kirkkotuvalla Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tuotolla autamme köyhiä lapsia ja nuoria saamaan koulutus katastrofialueilla ja Suomessa.

Kirkkotupa, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
To 28.2.2019 13:00
Rekiajelua
Pellavamäentie 5, sisäpiha
Rekiajelua suomenhevosella Riihikalliossa Pellavamäentie 5 sisäpihalla. Tarjolla myös grillimakkaraa ja kuumaa mehua. Vapaaehtoista maksua Yhteisvastuulle. Yhteistyössä Yrjö ja Hanna Oy:n kanssa.
Su 24.3.2019 11:00
Perhemessu
Kellokosken kirkko
Messun jälkeen Yhteisvastuu-tapahtuma seurakuntatalolla
Pyhäpäivä: Marian ilmestyspäivä
Tekstit: Psalmi: Ps. 113:1-8, 1. lukukappale: Jes. 7:10-14, 2. lukukappale: Room. 9:2-8, Evankeliumi: Luuk. 1:26-38
Pyhäpäivän aihe: Herran palvelijatar
Toimittaa pastori: Sini Honkanen
Kanttorina: Antti Vilkko
Avustajat: Birgitta Kokko
Musiikkiryhmä: Kellokosken lapsikuoro

Kellokosken kirkko, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
Su 24.3.2019 12:00
Yhteisvastuutapahtuma
Kellokosken seurakuntatalo - Piha
Yhteisvastuutapahtuma starttaa messun jälkeen. Luvassa taas kaikkea kivaa. Tapahtuman tuotto Yhteisvastuulle.
La 6.4.2019 08:00
Salibandyturnaus
Riihikallion koulu (Pellavamäentie 15)
Kerhojen välinen salibandyturnaus Riihikallion koululla. Mukana Yhteisvastuu. Samalla juhlimme kirkon varhaisnuorisotyön 100-vuotiasta taivalta teemalla 100 vuotta iloa.
To 25.4.2019 17:00
Puutarhailta
Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio)
Tule kuuntelemaan kukkien ja kukkaistutusten uusista tuulista. Puutarhaillan tuotto menee Yhteisvastuun hyväksi. Mukana ylipuutarhuri Virpi Väre sekä pappi Urpo Luokkala.

Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ti 30.4.2019 10:00
Vappurieha
Jokelan kirkko
Jokelan vappuriehassa tapahtuu vaikka mitä! Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuulle.

Jokelan kirkko, Kouluraitti 11, 05400 Jokela

Vuoden 2019 keräys tukee lasten ja nuorten koulutusta

Monelta nuorelta jää koulut käymättä, koska siihen ei ole varaa.

He tarvitsevat apua - sekä sinulta että koko yhteiskunnalta. #tyhmävaiköyhä

Suomessa

Suomessa tuemme vuoden 2019 yhteisvastuuvaroin vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua. Avustamme esimerkiksi maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa. Avun vie perille Kirkon diakoniarahasto.

Lisäksi diakoniarahaston avustuksilla tuemme taloudellisesti eri syistä vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä.

Keräysvaroja käytetään myös monipuoliseen avustustyöhön paikallisseurakuntien kautta.

Ulkomailla

Ulkomailla autamme yhteisvastuuvaroin katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä. Tänä vuonna autamme erityisesti nuoria.

Tuemme keräysvaroin

• koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun
  • jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä
  • autetaan koulumaksuissa.
  • Syrjäseuduille koulutetaan lisää päteviä opettajia ja
  • rakennetaan turvallisia kouluja.

Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Lue lisää Yhteisvastuun sivuilta.

Yhteisvastuu sosiaalisessa mediassa

Seuraa Yhteisvastuun kevättä sosiaalisessa mediassa:

Vuoden 2018 keräys

Vuoden 2018 keräys torjui nälkää ja köyhyyttä Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Keräys tuotti Tuusulassa 14 576,73€.