Yhteisvastuu
Isä lasten kanssa kotona.

Yhteisvastuukeräys

Tuusulan seurakunnan keräystuotto

Vuoden 2020 Yhteisvastuukeräyksen tuotto Tuusulassa oli 7 684€. Tämä on noin puolet vähemmän kuin vuonna 2019.

Keräystuoton vähyys johtuu korona-viruksen aiheuttamaista poikkeusoloista. Kaikki seurakunnan suunnittelemat isot yhteisvastuutapahtumat maaliskuusta eteenpäin jäivät pitämättä.

Seurakunnan oma osuus

20% keräystuotosta ohjataan seurakunnan käyttöön. Tänä vuonna käytämme tuoton vanhemmuuden tukemiseen.

Tarkoituksenamme on tukea perheitä antamalla heille ikimuistoisia hetkiä, joihin heillä ei muuten olisi varaa. Perheet voivat valita mukavaa yhteistä tekemistä. Vaihtoehtoina ovat mm. Linnanmäki, Korkeasaari tai Super park.

Apua Suomeen ja kehitysmaihin

Yhteisvastuukeräys on lähimmäisenrakkauden kansanliike.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon järjestämä keräys auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Apua annetaan Suomessa ja kehitysmaissa.

Keräyslupa

Yhteisvastuun keräyslupa RA/2019/704, voimassa 1.9.2019-31.8.2020, Manner-Suomi, myöntänyt Poliisihallitus 23.8.2019.