Ystävyysseurakunnat

Ystäväseurakuntamme Budahegyvidekin seurakunnan kirkkoherra Pál Keczkó asetettiin Budan rovastikunnan lääninrovastiksi. Piispa Tamás Fabinyn siunasi hänet tehtäväänsä sunnuntaina 10.6.2018. Tilaisuudessa oli mukana pastorimme Satu Mäkinen puolisonsa Ilkan kanssa. (Kts. kuva oikealla ylhäällä)

Ystävyysseurakunnat

YSTÄVÄSEURAKUNTAUUTISIA
UNKARISTA BUDAPESTISTA
Ystäväseurakuntamme Budahegyvidekin seurakunnan kirkkoherra Pál Keczkó asetettiin Budan rovastikunnan lääninrovastiksi. Piispa Tamás Fabinyn siunasi hänet tehtäväänsä helteisenä sunnuntaina 10.6.2018. Tilaisuudessa oli mukana pastorimme Satu Mäkinen puolisonsa Ilkan kanssa. Katso lisää etusivulta!

Tuusulan seurakunnan ystävyysseurakunnat

• Unkarissa Budahegyvidekin seurakunta Budapestissa
  • Virossa Paavalin seurakunta Viljandissa
  • Viljandin rovastikunta on Tuusulan rovastikunnan ystävyysrovastikunta

Kerro ideasi ystäväseurakuntatoimintaan

Mikäli sinulla on ideoita ystäväseurakuntatoimintaan, ota yhteyttä kansainvälisen työn sihteeriin Johanna Makkoseen tai kansainvälisen työn pastoriin Satu Mäkiseen.