Ystävyysseurakunnat

Budaghegyvidekin seurakunnan kirkkoherran Pál Keczkón ja oman kirkkoherramme Ulla Rosenqvistin johdolla käytiin keväällä 2017 neuvotteluja seurakuntien välisestä yhteistyöstä. Lue lisää alempaa.

Ystävyysseurakunnat

Tuusulan seurakunnan ystävyysseurakunnat

• Unkarissa: Budahegyvidekin seurakunta Budapestissa
  • Virossa: Paavalin seurakunta Viljandissa
  • sekä Viljandin rovastikunta on Tuusulan rovastikunnan ystävyysrovastikunta

Keväällä 2017:
Tuusulan ja Budahegyvidekin seurakunnan edustajat kokoontuivat keväällä yhteistyöpalaveriin Tuusulaan. Neuvotteluja johtivat Budahegyvidekin kirkkoherra Pál Keczkó ja oma kirkkoherramme Ulla Rosenqvist.

Yhteistyöneuvotteluryhmä piti parhaimpana yhteistyömuotona pienten ryhmien vierailuja puolin ja toisin. Näillä näkymin marraskuussa Budahegyvidekin seurakunnan rippikouluryhmä vierailee Tuusulassa. Samalla vietämme Unkarin ystäväseurakuntapyhää Tuusulan kirkossa su 26.11. Budahegyvidekin nuorten ryhmä laulaa kirkossa ja messun jälkeen on kirkkokahvit.

Tervetuloa Tuusulan kirkkoon su 26.11. klo 10 tapaamaan ystäväseurakuntamme nuoria!

Kerro ideasi ystäväseurakuntatoimintaan

Mikäli sinulla on ideoita ystäväseurakuntatoimintaan, ota yhteyttä kansainvälisen työn sihteeriin Johanna Makkoseen tai kansainvälisen työn pastoriin Satu Mäkiseen.